Convinge un prieten

0

Prietene, Mișcarea Populară Antimafie poate deveni o forță politică redutabilă care să ajungă să guverneze statul Republica Moldova, în scurt timp, dacă fiecare dintre noi, cei care ne-am regăsit în mesajul Antimafie, vom convinge câte 5-10-15-30 concetățeni să voteze și să susțină, la rândul lor, partidul Mișcarea Populară Antimafie.

Țara este în neagră sărăcie. Mafioții râvnesc să rămână la putere cu orice preț. Nu uitați: „Comuniștii și Mafia de la Guvernare sunt o apă și-un pământ!”. Între ciuma Mafiotă și holera Comunist-socialistă există o singură alternativă- Antimafie.

Nu lăsați ca soarta dvs. să o decidă concetățenii inconștienți, dezinformați, manipulați sau cumpărați cu cadouri electorale. Vorbiți cu ei și convingeții să voteze împotriva Mafiei, Comuniștilor și a celorlalte partiduțe de stânga sau de dreapta care sunt Marionetele Mafiei!

Îndemnați și convingeți, în fiecare zi, câte 2-3 concetățeni să voteze Mișcarea Populară Antimafie și Republica Moldova se va schimba la față în scurt timp! Noi trebuie să batem la poarta Uniunii Europene cu mâinile curate și mândri de țara noastră!

Invită un prieten să ne susțină
Nume complet al prietenului: (*)

Invalid Input
Emailul acestuia: (*)

Întroduceți o adresă de email validă
Numele dvs. complet: (*)


Întroduceți textul din imagine
Întroduceți textul din imagine

Invalid Input
trimite