Prietene!

Mișcarea Populară Antimafie poate deveni o forță politică redutabilă care să ajungă să guverneze statul Republica Moldova, în timp, dacă fiecare dintre noi, cei care ne-am regăsit în mesajul Antimafie, vom convinge câte 5-10-15-30 concetățeni să voteze și să susțină, la rândul lor, partidul Mișcarea Populară Antimafie.

Țara este în neagră sărăcie și departe de valorile occidentale. Mafioții râvnesc să rămână la putere cu orice preț. Nu uitați: „Comuniștii, socialiștii și Mafia de la Guvernare sunt o apă și-un pământ!”. Între ciuma Mafiotă și holera Comunist-socialistă există o singură alternativă – Antimafie.

Nu lăsați ca soarta Dvs. să o decidă concetățenii inconștienți, dezinformați, manipulați sau cumpărați cu cadouri electorale. Vorbiți cu ei și convingeți-i să voteze împotriva Mafiei, Socialiștilor-Comuniștilor și a celorlalte partiduțe de stânga sau de dreapta care sunt Marionetele Mafiei!

Îndemnați și convingeți, în fiecare zi, câte 2-3 concetățeni să voteze Mișcarea Populară Antimafie, trimite-ți pe mail sau prin Messager-ia de FaceBook, distribuiți postările noastre pe Facebook și Instagram. Cu implicarea Dvs, Republica Moldova va avea șansa să se schimbe la față. Noi trebuie să batem la poarta Uniunii Europene cu mâinile curate și mândri de țara noastră! Spune NU MAFIEI!